Besteed je boekhouding uit

Door: Frans Rientjes - CEO i-ASE
Gepubliceerd: Maandag 14 Januari 2013 10:17
Update: Maandag 14 Januari 2013 14:17

i-ASE Financieel biedt een complete online boekhouding met digitaal archief. De software herkent de aangeleverde documenten en boekt ze automatisch, soms wel tot 70%. Achter de software zit nog een ervaren team van i-ASE boekhouders die de overige documenten boeken en alles nog eens controleren. De software is intiuïtief en gebruikersvriendelijk.

Voordelen:

 

Zonder controle en tijd te verliezen, DOEN WAAR U GOED IN BENT

 

Nooit meer wachten tot je accountant of administratiekantoor eindelijk je cijfers heeft bijgewerkt. Met i-ASE Financieel scan je de documenten, mailt ze naar i-ASE Financieel en dan zit jouw werk er op. Het intelligente en zelflerende i-ASE Financieel systeem herkent en verwerkt automatisch de documenten. Een ervaren i-ASE backoffice medewerker controleert en boekt vervolgens deze documenten.

Cijfers altijd up to date

i-ASE Financieel werkt vanuit het principe dat alles binnen 24 uur verwerkt moet zijn. i-ASE Financieel zorgt voor boekhouding en archivering in overzichtelijke digitale ordners. Waar je ook bent, je kunt altijd je boekhouding raadplegen.

Uitbesteden tegen een scherp tarief

De combinatie van documentherkenning, medewerkers georganiseerd in een workflow, software, integratie journaalpost en document leidt tot snelheid, inzicht en gemak. Dit alles maakt het mogelijk de i-ASE Financieel service tegen een concurrerend en scherp tarief aan te bieden. 

Het software platform

Behalve de boekhoudservice bevat i-ASE Financieel ook een volledig online boekhoudpakket met o.a. facturatie, debiteuren, crediteuren, grootboek, balans, winst en verliesrekening en uniek i-ASE archief. Veilig, nauwkeuring en betrouwbaar!

 

Heeft u behoefte aan een efficiënte boekhouding of een vrijblijvend gesprek waarin we een presentatie kunnen geven?
Neem dan gerust contact met ons op:

Frans Rientjes – CEO
E. info@i-ase.nl
T. +31 (0)88 6600 705

Reacties

Dinsdag 24 Juni 2014 | Online boekhouden
Interessant artikel! Zelf heb ik hele goede ervaringen met Offective Online boekhouden. Kijk maar eens op: http://www.online-boekhouden-offective.nl/online-boekhouden/ Of klik hier. Echt een aanrader!
Donderdag 24 Juli 2014 | Sandra
Kijk voor gratis software voor administratiekantoren eens op http://www.online-boekhouden-offective.nl/

Reageer op dit bericht

Naam: *
E-mail adres: *
Reactie: *
Code:
Herhaal code: *
 

Contact

Laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op.