Profiel

i-ASE is een accountancy service organisatie en heeft een eigen productiecentrum voor de financiële en administratieve processen. Onze klantgroepen bestaan uit diverse (inter)nationale bedrijven, accountantskantoren, brancheverenigingen en groepen ondernemers. i-ASE spreekt graag met haar klanten over de volgende onderwerpen.

Strategic sourcing

Klanten van i-ASE die een gedeelte of de volledige back-office activiteiten uitbesteden kunnen sneller groeien en de focus verleggen van productie naar klantgerichte bedrijfsvoering. Dit leidt tot meer klantcontact en advieswerk. De productie wordt door i-ASE op het gecontracteerde kwaliteitsniveau uitgevoerd.

Transparantie en duidelijke kostprijs

i-ASE voert uw uitbestede werkzaamheden uit in haar Shared Service Centre. Wij begrijpen als geen ander dat werkuitbesteding transparante processen vereist. Daarom kunt u als klant gebruikmaken van i-ASE Track-and-Trace. Hiermee kunt u de werkuitvoering volgen, bent u op de hoogte van de kostprijs en wordt de werkplanning geregeld.

Verhoging rendement

Gebruik van het i-ASE Shared Service Centre leidt tot rendementsverbetering. Dit geldt des te meer bij afspraken voor lange termijn. Onze productieomvang, het gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking en de inzet van onze goed opgeleide professionals leiden tot optimalisaties die u zelf niet kunt bereiken. De kostenbesparing die door het i-ASE Shared Service Centre wordt gerealiseerd, geven wij aan u terug. Op deze manier levert i-ASE een uitstekende dienst, tegen een gunstige en transparante prijsstelling.

Contact

Laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op.