Implementatie partner

i-ASE is implementatiepartner van de online toepassingen van diverse bedrijven en labels.

Pink Web
Externe partner van i-ASE
www.pinkweb.nl  

Pink Web Applications B.V. helpt zijn klanten bij het optimaliseren van werkprocessen. Pink Web is o.a. uitvinder van de accountancy klantenportal Cliënt Online. Dit is een veilig platform, waar u informatie kunt delen en gegevens kunt uitwisselen met cliënten en andere partijen.


Scopon
Label van i-ASE
www.scopon.nl

Scopon is een innovatieve aanbieder van online tools voor financieel administratieve processen, waaronder Creditmanagement. ScoponCredit is een webbased applicatie die rendabel incasseren mogelijk maakt voor grote ondernemingen. Met haar directe focus op risico, rendement en procesoptimalisatie zorgt ScoponCredit voor rendementvol incasseren in diverse talen en valuta’s. 


SpotOnMedics
Label van i-ASE
www.spotonmedics.nl 

Leverancier SpotOnMedics brengt een complete infrastructuur voor fysiopraktijken op de markt. De praktijken die gebruik maken van SpotOnMedics kunnen hun kwaliteitsniveau verhogen, het effect van hun behandelingen zichtbaar maken en hebben een lagere administratieve last. Door gebruik te maken van SpotOnMedics Financieel en SpotOnMedics Personeel kunnen de praktijken de accountancykosten gemiddeld genomen halveren. 


i-START
Label van i-ASE
www.i-start.nu

i-START biedt een handvat voor iedereen die de stap naar zelfstandig ondernemen wil maken. Voor de praktische uitvoering van het i-START programma heeft i-START een eigen communicatieplatform. Hierop kunnen de kandidaten samenwerken met de coaches, bedrijfsjuridische adviseurs en notarissen. Het platform waarborgt efficiënte en veilige communicatie en is volledig web-based. 

Contact

Laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op.