Solution partners

i-ASE maakt gebruik van de meest moderne online instrumenten. De volgende partners en online diensten zijn door i-ASE geselecteerd. 


Op het gebied van personeelsadministratie:


Nmbrs
www.nmbrs.nl 

Nmbrs is een revolutie op het gebied van HR- en Salarissoftware. Een online webapplicatie met alle functionaliteiten van de traditionele software, een gebruiksvriendelijke interface, eenvoudig aan te passen naar uw specifieke wensen en natuurlijk volledig web-based.

Cymax
www.absentiemanager.nl 

Cymax Cloud Solutions ontwikkelt software volgens het SaaS-CLOUD model. De Absentiemanager is een eenvoudige, bedrijfszekere en onderhoudsvrije web-based applicatie voor verzuimmanagement. Een essentieel hulpmiddel voor ondersteuning van het ‘eigen regie’ model of in samenwerking met arbodienstverleners.

Plan8
www.plan8.nl 

Onze partner Plan8 stelt web-based tijdregistratie en roosterplanning ter beschikking, al dan niet gekoppeld met terminalsystemen voor vingerafdruk- en batchreaders.


Op het gebied van financiële administratie:


Yuki
online boekhouden
www.yuki.nl   

Yuki is een landelijke aanbieder van innovatieve diensten voor ZZP-ers, MKB-ers en managementvennootschappen. Yuki biedt een compleet online platform inclusief boekhouding en digitaal archief.

Yuki is een landelijke aanbieder van innovatieve diensten voor ZZP-ers, MKB-ers en managementvennootschappen. Yuki biedt een compleet online platform inclusief boekhouding en digitaal archief. i-ASE bespreekt per kwartaal de bedrijfssituatie met de klant, stelt na het kalenderjaar een fiscale aangifte op en stelt de jaarrekening samen.

DDInformatica
www.ddinformatica.nl 

DDInformatica heeft jarenlange ervaring op het gebied van documentverwerking. Hierdoor is het mogelijk om inkoopfacturen te scannen, deze elektronisch te controleren en accorderen, facturen veilig online te bewaren en uw factuursysteem hier eenvoudig mee te koppelen.


Op het gebied van ICT-diensten en telefonie:


IP-One
www.ipone.nl  

U wilt als ondernemer maximaal rendement uit uw communicatie en bedrijfsnetwerk halen. IP-One biedt oplossingen op het gebied van IP-Telefonie, GSM en datacommunicatie. i-ASE integreert IP-telefonie met ScoponCredit.

Contact

Laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op.