Koppelingen

Openstaande posten
U levert één of twee keer per dag de openstaande posten aan. U kunt gegevens aanleveren uit meerdere bronnen (ook úw systemen worden ondersteund), waarna alles volledig automatisch verwerkt wordt in ScoponCredit. Dit wordt ’s nachts en rond het middaguur gedaan. U heeft altijd de laatste stand van zaken in beeld. 

Facturen
Een extra mogelijkheid is om kopieën van uw facturen (bijvoorbeeld in PDF-formaat) aan te leveren aan ScoponCredit. Zo kunt u altijd inzoomen op een bepaalde factuur en vanuit het systeem direct een kopiefactuur naar de debiteur sturen. Deze functie zullen de bewakers als zeer handig ervaren. Daarnaast stelt het uw accountmanagers in staat om zich beter voor te bereiden op het volgende klantgesprek.

Integratie met externe organisaties
Maakt u gebruik van een incassobureau en levert u regelmatig nieuwe incassodossiers aan? Dan helpt ScoponCredit bij het verzamelen van de informatie. Met een muisklik stuurt u een e-mail met nieuwe incassozaken naar uw incassobureau. U kunt deze functie ook gebruiken om andere externe organisaties van informatie te voorzien.

Kredietinformatie
Eventuele digitale kredietinformatie kunt u koppelen aan de gegevens in ScoponCredit. Deze gegevens kunt u vervolgens gebruiken bij het opstellen van uw risicoscore en het verrijken van de rapportages.

Faillissementenregister
Een online koppeling met het faillissementenregister informeert u direct als er nieuwe faillissementen worden afgekondigd. U kunt uw organisatie informeren, de dienstverlening stoppen en zorgen dat u de juiste informatie beschikbaar heeft om bijvoorbeeld de curator te informeren, afgedragen BTW terug te vragen en de administratieve afhandeling voor te bereiden.

 

Contact

Laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op.