Verzuimmanagement

Gaat het u om een verzuimsysteem, arbosoftware, verzuimapplicatie, poortwachter software, een verzuimvolgsysteem of verzuimbeheersysteem? i-ASE kan u helpen.

Absentiemanager
In i-ASE Personeel kunnen ziek- en hersteldmeldingen worden vastgelegd. Door een webserverkoppeling tussen ons salarissysteem en het online product Absentiemanager te maken, worden verzuimmeldingen automatisch doorgegeven en gekoppeld aan uw verzuimprotocol. Op deze wijze worden verzuimsituaties bewaakt en werken onze dienstverleners aan herstel van uw werknemer(s).

De online applicatie Absentiemanager stelt u als werkgever in staat een efficiënte combinatie van beheer van personeelsgegevens en verzuimmeldingen te realiseren. i-ASE kan meerdere verzuimspecialisten en besparingsprogramma's activeren.

Arbodienst
Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige arbodienst? Dan kan i-ASE een alternatieve arbo-arts adviseren die zorgt voor de-medicalisering en ook gebruikmaakt van Absentiemanager. Dit helpt u als ondernemer met het weer snel op de been krijgen van uw zieke werknemer en voorkomt verzuim door preventief optreden. Absentiemanager is geknipt voor uw ‘eigen regie’ model, maar ook voor een naadloze samenwerking met uw arbodienstverlener.

Contact

Laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op.